Aug 04 mån 2014

Att vara saknad

19:33 i kategorin Allmänt

4 veckors semester är över och idag inställde jag mig på jobbet igen. Det var med blandade känslor men så är det ju alltid efter ledighet.

När jag kom upp till avdelningen och loggat in skulle jag ställa in väskan i mitt värdeskåp. Instoppad i skåpet fanns ett kort från en kollega med varmaste, vackraste orden skrivna på baksidan. Jag överväldigades av tacksamhet, ödmjukhet och en stor portion känsla av att vara både saknad och en god kamrat och kollega. Avsändaren är en kollega och vän jag verkligen uppskattar och är innerligt tacksam över att få arbeta tillsammans med denne.

Det värmde innerligt att återvända till jobbet. TACK! kära kollega!

En kommentar till “Att vara saknad”

  1. thinki.se Windows 7 Mozilla Firefox 30.0 skrev den 05 Aug 2014 @ 08:46

    Låter kul att ”logga in” på jobbet :thumbup_tb:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php