Aug 02 lör 2014

En lördag på stan

Det är ofta något på gång i Göteborg. Nu är det bl.a den 400-åriga kanalmuren som skall renoveras. Tänk om muren kunde tala… så mycket spännande vi skulle få veta då.

Men en liten hint får vi här… två spårvagnar som krockar vid Kempebron varav den ena går ner i kanalen

Bäst som jag går längs kanalen hörs ett sjuhelsickes ljud… det är ett stort gäng tvåhjulingar på väg.. moppar, krossar (?) och andra.. det känns som om de är hundratals

Vid Packhusplatsen såg det ut så här när de kom dundrande – vilka de var, varför de träffades och hur många de var, har jag ingen aning om

Göteborgs hamn.. det är något särskilt med det. Kranarna vittnar om den arbetarstad med hamnarbete vi en gång hade… samt att det påminner mig om min uppväxt i Lysekil och alla turer till Uddevalla… men också min kärlek till hårt arbetande människor

Vid Packhuskajen ligger denna hundraåriga skönhet

Otroligt vacker

Efter att ha gått runt en stund, satte jag mig på Kungsportsplatsen på Kopparmärren – som är allt annat än märr – och betraktade livet en stund

Väl hemma igen blev det lite mat och sedan slog jag gräset på fram- och baksidan… och hittade grannarnas sopor i form av cigarettfimpar, trasigt glas, godispapper, rester av leksaker med mera.. Hur kan det vara så svårt att inte skita ner hos grannarna? Måtte jag snart komma ifrån detta svineri

Det var lite av min dag – och strax blir det grillning.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php