Jul 30 ons 2014

Dagens tanke

06:00 i kategorin Dagens tanke

”Den hoppfulla ser framgång där andra ser misslyckanden, solsken där andra ser skuggor och oväder.” O.S Marden

När visa män säger: ”Hoppet är evigt”, menar de att hur stora motgångarna än är, finns det alltid hopp om att man skall segra i det långa loppet. Hoppet är vår vän, när allt annat har misslyckats. Om vi är karaktärsfasta och energiska kommer hoppet inte att överge oss.

Vi kommer att upptäcka att när man står på förtvivlans brant, kan man fortsätta att försöka så länge man har hopp om att lyckas. Vad har man egentligen att förlora? Om man inte hoppas, har man gett upp. Och då går det inte. Men om man fortsätter att anstränga sig, trots att allt verkar förlorat, har man chansen att vinna ära. Man skall inte förlora hoppet och modet förrän spelet är över.

Vilken stråle av hopp lyser mig på min väg idag?

En kommentar till “Dagens tanke”

  1. thinki.se Windows 7 Mozilla Firefox 30.0 skrev den 30 Jul 2014 @ 11:48

    Mitt hopp är att jag fortfarande njuter av en börjande semester :clap_tb:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php