Jul 23 ons 2014

En strålande dag

21:51 i kategorin Semester 2014

Jag kom iväg relativt tidigt i morse för att gå till Kattrumpans badplats. På väg dit skulle jag till en väninna via hennes arbetsplats.

En vy mot Ängö från Kattrumpan i höjd med Klapphuset

Det finns en del kanadagäss på stranden och de är allt annat än folkrädda och är relativt närgångna. Visserligen har jag inte ont av det men det finns ju de som har det… och det kom en äldre man med sitt barnbarn (??) och uppmanade barnet att springa efter fåglarna och det samma gjorde den äldre mannen. Inte okej, om man frågar mig

Gässen är rätt nyfikna av sig…

.. och äter gör de precis hela tiden

Lunch blev det med äldste sonen idag så jag fick lämna stranden en stund. Vi åt på Café Biblan som har en alltid lika god och fräsch salladsbuffé med en varmrätt. En fördel med att ha boendet mitt i stan (ett stenkast från biblan) är att det är lätt gå ”hem” om jag behöver fylla på vattenflaskorna för att sedan bege mig ut igen och så blev det.. en retur till stranden knappt två timmar.

Senare på kvällen kom turen till en kamerarunda och det var skönt ute. I Kalmarsundsparken finns nu en utställning med sandskulpturer

Klicka upp bilderna för större format

Kalmarsund rullar in

Vattnet, min skugga och jag

Kalmar slott

Strandkant

En liten färgklick mitt i allt

Skräpsamlare

Kalmar slott

En liten humla

.. och avslutningsvis….

Hoppas Du haft en lika härlig dag som jag.

En kommentar till “En strålande dag”

  1. Micke Linux Google Chrome 28.0.1500.94 skrev den 27 Jul 2014 @ 14:35

    Fina bilder och häftiga sandskulpturer.
    Har tokigt med bilder från sista veckan men ingen ork göra nått.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php