Jul 22 tis 2014

En andningspaus i värmen

När jag var på Öland igår, ringde han. Hans samtal har varit ett av de viktigaste här under min semester: att mina skoinlägg var klara. Vi kom överens om ungefärlig tid när jag skulle komma – eller helst inte komma – till affären så i morse, strax efter att han öppnat, vad jag på plats och hämtade inläggen. Bobban är för närvarande den bästa i skobranschen. Men det vet han nog. Mina första par skor köpte jag av honom och hans dåvarande kollega, min nuvarande massör, 2007. Sedan dess har jag varit honom – nästan – trogen. Något akutinköp av skor har det ju blivit när jag inte varit i Kalmar.

Det skall i alla fall bli skönt att kunna använda inlägg igen utan att det gör ont i fötterna.

När jag lämnat inläggen i lägenheten, begav jag mig till favoritstranden på Kattrumpan. Där blev jag liggande och lyssna på ett par sommarpratare, slumrade till lite, vände på steken och solade andra sidan också. Efter närmare 3 timmar kände jag det var nog. Vinden svalkade en del vilket innebar att jag inte skulle känna om jag blev bränd. Lite i taget så blir det fint. Färg har jag redan fått en hel del (”Vad brun Du har blivit sedan Du kom” sa Bobban i morse 8) Jo, jag har ju lätt att bli brun fort)

En halva från Subway som jag intog på Larmtorget fick bli en lättlunch i värmen. En tur till gästhamnen blev det också för att beskåda båtfolket innan jag återvände till lägenheten.

Nu tar jag en andningspaus i värmen hur mycket jag än älskar att ligga på stranden. Väntar nu på att den nyblivne fadern skall höra av sig så skall vi iväg och handla lite till lilla prinsessan.

Så här ser det ut på värmefronten i Kalmar just nu 8)

En kommentar till “En andningspaus i värmen”

  1. Micke Linux Google Chrome 36.0.1985.128 skrev den 22 Jul 2014 @ 19:24

    Blev för mycket av det goda för mig i jobbet idag. Hemma på stan och samma ställe stort sett hela dagen. Är ju skönt annars sitta i bilen med AC.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php