Jul 21 mån 2014

20 juli

En skön dag som spenderades på stranden med en väninna. Jag kvartade hos henne under natten. Vi har ju båda blivit mormor och farmor för första gången nu så vi behövde nog lite tid tillsammans och ventilera tankar kring det.

Kattrumpans badplats mitt i stan, en av mina favoritplatser att solbada på

På morgonen hade jag varit till min svärdotters föräldrar och hämtat nyckel till deras lägenhet. De är på resande fot så jag lånar deras lägenhet mitt i centrala Kalmar. Jag har det så bra så! Vilken lyx!

På kvällen hörde jag musik. Det var Winnerbäck som hade spelning så jag tog mig till Södra Kanalgatan för att lyssna. Dessvärre var det på tok för mycket knott för att det skulle vara trivsamt att stanna kvar en längre stund men några låtar lyssnade jag till i alla fall

Klicka upp bilderna för större format

Hoppas Din söndag var lika härlig som min.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php