Jul 20 sön 2014

Dagens tanke

06:00 i kategorin Dagens tanke

”Det är verkligen märkligt hur många känslomässiga klimatförändringar man kan få vara med om på en enda dag.” Anne Morrow Lindbergh

När man paddlar utför en flod, lägger man märke till hur den förändras. På ett ställe kanske floden är bred och flyter långsamt. Men efter nästa krök smalnar floden och strömmarna blir starkare. Och framför oss ligger forsarna och väntar på att få sätta oss på prov.

Våra känslor och vårt humör kan växla lika snabbt. Många gånger under dagens lopp är vi på riktigt gott humör. Men plötsligt är det någon som retar oss för någonting, och så känner vi oss som en skräckslagen kanotist på sin första färd. Då är det underbart att veta att vi aldrig utsätts för någonting som vi inte klarar av, att meningen med allt som händer i livet är att vi skall utvecklas och att gud alltid vakar över oss.

Vad kan jag lära mig av de prövningar jag utsätts för idag?

En kommentar till “Dagens tanke”

  1. thinki.se Windows 7 Mozilla Firefox 30.0 skrev den 20 Jul 2014 @ 14:36

    Nuuuu har jag äntligen tid att surfa runt lite. Härliga semester :lol_tb:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php