Jul 14 mån 2014

Vad gör det att det regnar?

Vad gör det att regnet faller, och bryggan är öde utan badande gäster?

Vad gör det att det regnar, när världens lilla underverk är fött?

Var gör det att det regnar, när hjärtat är fyllt till bredden av obeskrivlig kärlek som rinner över?
Vad gör det att det regnar, när hela min kropp vill sprängas av all den lycka och kärlek den är uppfylld med?

Vad gör det att det regnar, när det blir ett tvång att gå ut och gå… varv efter varv efter varv… timme efter timme för att inte explodera?

Vad gör det att det regnar, när det är det vackraste regn jag upplevt? Ett stilla, vackert och lyckligt regn som skimrar i regnbågens alla färger och jag bara går runt och ler…. ler det evigt lyckliga leendet.

Vad gör det att det regnar och staden ligger tyst denna sena timme och jag varvar Gamla stan minst 2 gånger utan att egentligen veta vart jag går?
Vad gör det att det regnar, när min kropp måste vara i ständig rörelse för att orka hålla all kärlek på plats?
Vad gör det att det regnar och att jag bara vill skrika ut all den kärlek som kokar inom mig? Det är fortfarande det vackraste regn jag upplevt.

Hur kan jag någonsin igen sluta mina ögon och sova, när min blick bara vill vila stillsamt varligt på den lilla prinsessan vi just fått till oss?
Hur kan jag någonsin mer känna doft av rosor när min näsa bara vill stilla vila vid prinsessans hals och känna den ljuva doften av nytt liv och underbar kärlek?
Hur kan jag någonsin mer njuta av en mans varligt, krävande heta kyss när mina läppar bara vill vila på prinsessans kind, en kyss av evig kärlek?
Hur kan jag någonsin låta mig vila i en mans trygga, kärleksfulla famn, när jag bara vill hålla om och skydda den lilla prinsessan från all världens ondska?

Vad gör det att slottet ligger omsluten av regnlätta droppar när vår prinsessa alltid kommer att torka bort allt regn och vara vår dagliga solstråle?

Vad gör det att det regnar, när det ändå blandas med mina tårar av obeskrivlig kärlek och lycka?
Vad gör det att det regnar när lyckan över prinsessans födelse kommer att lysa upp varje droppe i regnbågens alla färger och sprida ett kalejdoskop av vackra färger över vår värld?

Så vad gör det att det regnar, egentligen? Du är välkommen till världen, min lilla prinsessa Nelia.

En kommentar till “Vad gör det att det regnar?”

  1. Ole Mac OS X Safari 537.77.4 skrev den 16 Jul 2014 @ 16:42

    :D

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php