Jul 11 fre 2014

Kvällsmat med väninnan

Man skall vara rädd om de sanna vännerna. Även om man inte behöver höras av varje dag, ens varje vecka, så är det skönt att ha dem; de som man lättsamt tar upp samtalet med igen som om man avslutat meningen precis nyss.

Jag skickade ett sms till henne och frågade om vi skulle ta en glass på Larmtorget. Någon glass blev det inte men när vi betat av det viktigaste; att hon nyss blivit mormor för första gången och mina tankar kring livet som är just nu, så gick vi till Harrys och skulle ta en öl. Vi insåg lika plötsligt att vi var hungriga så vi beställde in lite god mat också. Tänk att timmarna kan rusa iväg så snabbt när man har trevligt. Lättsamma samtal om livet, om vardagsting, om det lite tyngre och djupare lika väl som skrattfyllda ord – det är underbart! Nu har jag nog gjort ”Harrys” så det räcker. På två dagar har jag varit på Harrys lika många gånger som under mina 13 år som Kalmarbo 8) Det är inte så jag slitit ut stolar och trösklar där 😀

Ungdomarna är i väg så jag har lägenheten för mig själv… kanske hela helgen.. eller i alla fall till i morgon…. Nu är det bara vila som står på agendan.

Hoppas Du har haft en lika härlig dag som jag.

2 kommentarer till “Kvällsmat med väninnan”

  1. Micke Windows NT Google Chrome 35.0.1916.153 skrev den 12 Jul 2014 @ 14:14

    Ujuj, vad då är ute och ränner på pubar så här på ”gamla dar” :cool1_tb: :innocent1_tb: :laugh_tb:

    Du är bara avundsjuk för
    att Du inte är med :cool1_tb:
  2. Micke Windows NT Mozilla Firefox 30.0 skrev den 12 Jul 2014 @ 20:07

    Avslöjad! :blush_tb: :innocent1_tb:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php