Jul 11 fre 2014

Det spökar

När jag kikade till min blogg innan idag, fick jag känslan av att något inte stämde. Ögonen gick kritiskt granskande över sidan och då upptäckte jag det; något saknades! Mina rekommenderade sidor! På något märkligt sätt hade hela rekommenderade listan bara gett sig av på äventyr, kanske tagit semester.

Det blev ett akutmail till min administratör Micke med frågan om han kunde hitta de förlorade bitarna.

Både IT-sajten och Kalmarmentor låg kvar och gömde sig medan PulsoRehab hade tagit långväga semester och fanns inte att hitta i gömmorna. Tekniken är underbar – så länge den funkar men vad som gör att det spökar på sidan, det vet jag inte… men allt kommer att återställas inom kort.

Jaja… det är alltid lika spännande!

2 kommentarer till “Det spökar”

  1. Micke Linux Google Chrome 28.0.1500.94 skrev den 11 Jul 2014 @ 15:49

    Rättning.. ALLT var borta, dvs den widgets där all kod stod. Lade ju dit 2st men mindes ju inte hur det såg ut så jag missade Puls&Rehab. Men nu är allt där igen då jag grejat med plattan sittandes på trappen just nyss uppstigning efter simmat lite.

  2. Micke Linux Google Chrome 28.0.1500.94 skrev den 11 Jul 2014 @ 15:53

    Hmm, ser mer fel nu. Smileys funkar inte. Det blir fellarm på varje kommentar man gör och det går inte redigera sitt inlägg (och det är en kombination av larm från wassup och akismet) då jag tänkte det på det ovan som plattan fick till uppstigning då jag själv skrev uppstigen.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php