Jul 10 tor 2014

Tidig torsdagsstart

Att vakna redan vid halv fem, fem när det är semester, är inte det jag mest suktar efter, men inget att göra något åt. Kropp och knopp är fortfarande inställda på att det är tidiga mornar som gäller men det skall förändras, hoppas jag.

Fastighetsägaren till fastigheten där min son och svärdotter bor, har lite extra jobb nu. De måste bila upp källaren p.g.a ett avloppsläckage! Det låter rätt mycket när de bilar men vad gör det? Förhoppningsvis är det inte så stora fuktskador.

Dock är det inte alla problem de tar tag i. Badrumsgolvet lutar åt fel håll och när ungdomarna flyttade in här, uppgav man att de ”inte hade en aning” om det. Märkligt. Jag antar att föregående hyresgäster genom åren haft samma problem som ungdomarna har; eftersom det lutar åt fel håll, blir det övertryck i röret från badkaret ner mot golvbrunnen eftersom också det lutar åt fel håll, vilket innebär att det börjar läcka och vips, är det vatten över hela badrummet! Det är vatten under golvmattan vid golvbrunnen och en granne har visst en vägg som buktar vid lätt beröring och fastighetsägarna gör ingenting! I övrigt har de varit snabba med småfixande så som ny spis och sådant som är lätt och inte kostar för mycket….

Trist, men sant.

Nå, nu skall jag ta tag i dagen. Håret är tillrufsat som jag vill ha (lite mer jag och inte så korrekt tillrättalagt, för det är inte jag 8) ) ett par samtal skall ringas, besök skall göras och sedan är det lunch med svärdotterns mamma.

Ha en helt underbar dag!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php