Jul 10 tor 2014

En skön onsdag i lat-dags-anda

En fantastiskt skön start på dagen…tyst och stilla… strålande solsken. Det bådar gott.

Kl 9 igår morse satte jag mig hos frissan. Håret skulle äntligen klippas och slingas och jag möttes av stora kramen. Hon är härlig, min frisörska. Jag är alltid nöjd med hennes arbete men jag är inte nöjd med frisyren innan jag fått rufsa till det själv som jag vill ha det. Så detta är en bild före mitt eget rufsande. Det kommer idag

Det blev en frunch på Kullzénska efter frissan och vad som är frukost och vad som är lunch – det får Du som läsare klura ut :innocent1_tb:

Att besöka Kalmar utan en fika på Kullzénska, är som att äta äppelpaj utan vaniljsås; man bara måste in där och njuta av fika och ställe.

Sedan blev det raka vägen till stranden ett par timmar. Förr kunde jag ligga hela dagarna men nu har jag inte tålamod att bara ligga där och pressa. Från stranden gick jag till MAXI för att handla lite, ringde till sonen och undrade om det var något som saknades. Strax ringde han igen och frågade om jag ville ha skjuts hem då han slutade jobbet precis. Lyx, kallar jag det. Mammalyx :wub_tb:

Efter middagen slappade vi och småpratade lite. Sonen och svärdottern skulle ut till ön och jag… jag skulle äntligen komma mig iväg till massören :clap_tb: så att semestervilan kunde börja på allvar! Som alltid var jag ute i god tid och hade möjlighet att lapa lite mer sol från en parkbänk i närheten.

55 minuter under knådande, hårda, ömsomt mjuka, händer gjorde min dag. Han vet precis vart och hur han skall arbeta och jag brukar vara helt slut efter en behandling. Jag skulle lätt kunnat ligga en timme till och fått resten av kroppen knådad, för det behövs helt klart. Men det kommer fler tillfällen. Jag glömde fråga honom om han vet om någon bra fotmassör för fötterna behöver en omgång också… men jag får söka efter en sådan på egen hand. Nu är min semester igång! Tack, Jimmy, för ännu ett fantastiskt arbete!

När jag var klar och återfått balansen hyfsat igen (jag blir alltid yr efter en behandling) stapplade jag mig sakta ut och gick några meter, startade mobilen och ringde min svärdotters mamma för att höra om hon var hemma. Hon, liksom jag, arbetar inom vård och omsorg. Det var bara att gå rakt fram och korsa Norra Vägen, så bor de där. Det blev en trevlig kväll med prat, ett glas vitt och mer prat.

Nu ligger en ny dag framför mig. Det blir bl.a lunch med svärdotterns mamma och vad som sker mer, det får dagen visa.

Ha en underbar dag!

4 kommentarer till “En skön onsdag i lat-dags-anda”

 1. thile Windows 7 Mozilla Firefox 30.0 skrev den 10 Jul 2014 @ 11:52

  Fin du er ?
  Jeg må også rufse til mitt hår, men er ellers fornøyd med frisøren min :))

  Kram og ha en fin semester!

 2. Micke Windows NT Mozilla Firefox 30.0 skrev den 11 Jul 2014 @ 11:02

  Hmm, det där vare inte riktigt nån Majsan-frisyr.. :P

  Nej, det är ju inte det men å andra sidan hade jag inte rufsat till det på Majsans-vis ännu… Men nu är det äkta Majsan-rufs och om 2-3 veckor är det preciiiis som jag vill ha och jag är vild, vacker och galen igen 8)
 3. Micke Windows NT Mozilla Firefox 30.0 skrev den 11 Jul 2014 @ 11:03

  Hmm, vilken smiley jag fick till.. är så dessa inte funkar heller så jag fick gissa lite.

  Mmmm… går det plocka in andra smilisar i stället
  så är det okej.. bara så Du vet ;)
 4. Micke Linux Google Chrome 28.0.1500.94 skrev den 12 Jul 2014 @ 11:10

  Du har nått gammalt smiley-plugin och inte så lätt bara ersätta. Får se om jag nån dag framöver kan kolla in det. Tror nämligen det är nått annat som är boven.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php