Jul 09 ons 2014

Semesterstart

07:23 i kategorin Semester 2014

Då är semestern (nästan) invigd. Att det bara är nästan, beror på att den invigs helt när denna dagen är i kvällning. Dagen kommer att inom några få timmar starta med ett frisörbesök som skall fixa sommarhåret och ikväll är det 1 timmes massage som gör mig fullständigt euforisk och avkopplad, med en känsla av att ha masserat och knådat bort vårens spänningar så att semestern kan starta med avslappning och fullständig njutning!

Men semesterresan började med en frukost på TUGG inne på Nordstan. Det blev en GI-macka och mangosmoothie. Att åka tåg har alltid sina fördelar; det går att sova, läsa, lyssna på musik, gå runt och sträcka på sig, äta…. och pyssla om sig medan an ändå transporteras framåt.

Väl framme var jag till skoBobban och lämnade mina avgjutningar för att få nya inlägg fixade. De jag har (hade, Bobban fick slänga dem) är 7 år gamla och det känns i fötterna. Det skall bli underbart att få nya inlägg. Sedan blev det att sätta mig utanför sonens och hans sambos bostad tills de kom hem, strax efter att jag dök upp.

Efter middagen tog ja disken, som alltid när jag är här, och sedan gav jag mig i kast med avloppet i badrummet. Någon nytta måste jag ju göra här :happy_tb:

Kl 19 började musiken på Larmtorget och mitt mål var i första hand Odd Hagel och hans körtjejer, varav den ena är hans vackra hustru Diana.

Men först öppnade Lennart Palm med sin klassiker om att man skall komma till Kalmar när det är sommar. Här följer en liten snutt från den öppningen.

Så blev det Svensktoppen nästa och en Alvin Bjelkendal som öppnade med sin lärares lås ”Never say goodbye” (läraren körade sin elev) De andra tävlande var Therese Wahlgren och Oak Dust.

Alvin och hans lärare

Så kom då äntligen Odd Hagel. Honom hittade jag, precis som Kim Stranne, på Myspace 2007/2008 och han var en av de som följde min cancerblogg på den sidan… när jag trodde jag skrev för mig själv. Men icke. För mig okända människor, musiker som hade fullt upp med sina liv, tog sig tid att läsa vad jag skrev… och stöttade mig under den tiden. Ännu en gång ett stort tack för allt stöd men också för all skön musik ni alla bjuder på!

En liten snutt av framträdandet med Odd och körtjejerna

Jag hade förmånen att äntligen få byta ett par ord med Odd samt hälsa på hans hustru. När jag lämnade torget (dragplåstret var Larz-Kristerz som i sin tur inte var något för mig) gick jag förbi en lokal som stod öppen. Därinne visade en konstnär upp sin konst och vi samtalade lite kring den. Han hade också några av sin fars möbler där.
konst

Sedan en stilla promenad hem via Trädgårdsgatan till mitt tillfälliga boende

2 kommentarer till “Semesterstart”

  1. Micke Linux Google Chrome 28.0.1500.94 skrev den 09 Jul 2014 @ 07:34

    Ledigheten ser ut att ha börjat bra.
    Här blir det nog en massa bad idag med.

  2. Micke Linux Google Chrome 28.0.1500.94 skrev den 09 Jul 2014 @ 07:36

    Hmm, jag fick larm från pluginet wassup när jag postade. Det krockar nu med akismet tydligen.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php