Jul 07 mån 2014

Dagens tanke

”Jag har funnit ord för alla tankar jag någonsin har haft, utom en…” Emily Dickinson

Vilka tankar kan man inte klä i ord? Vi känner oss vilsna i rymden, vi själva är så små och stjärnorna är så stora att tanken svindlar. Vi är osäkra inför döden, dess tomma och ihärdiga blick. Vi kanske har gjort något som känns både rätt och fel.Ibland hatar vi en person som vi älskar, men vi är inte säkra på vad hat eller kärlek är. Vi är rädda för folksamlingar och för att bli övergivna och lämnade ensamma. Ibland vill vi både skratta och gråta, och när orden tryter väntar vi oss att någon skall förstå vad vår tystnad betyder.

Hur kan jag uttrycka mina känslor utan ord?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php