Jul 06 sön 2014

Dagens tanke

”Förlåtelsen är allsmäktig. Förlåtelsen botar allt ont.” Cathrine Ponder

Det är helt normalt att bli arg på någon, även på en god vän. Alla blir arga ibland. Men om man är arg väldigt länge, fördärvar det allt det roliga man har planerat för dagen: Ilskan fortplantar sig. Ibland blir man arg på hunden, på mamma, på vänner, ja till och med på teven.

Men om man förlåter dem man är arg på, sker underverk. Man behöver inte ens säga det högt. Det räcker om man förlåter dem i tankarna. Det gör samma verkan. Snart känns det lättare. När vi är arga, är det vi själva som lider mest.

Vem kan jag förlåta idag, så att den här dagen blir trevligare?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php