Jul 02 ons 2014

Snart är det äntligen dags

20:59 i kategorin Ledighet

På måndag börjar det! Min hett efterlängtade semester! WOW! liksom.

Det skall verkligen bli underbart. Det enda jag vet om semestern är att jag skall börja med att lämna in mina avtryck för iläggssula till den det berör så jag får nya sulor, jag skall till frissan och jag skall på massage! Sedan kan ledigheten stillsamt starta upp.

Att det blir en semester utöver det vanliga, det vet jag. Det kommer hända fina saker och det är mer än spännande. Det jag dock hoppas på, är att det blir strålande solsken och underbara dagar.

Hur har Du det? Har Din semester börjat? Eller ser Du fram emot att den äntligen skall komma? Blir det full fart hela ledigheten så Du måste till jobbet för att vila upp Dig eller tar Du och familjen mer dagen som den kommer?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php