Jun 26 tor 2014

Snart är det dags!

09:46 i kategorin Ledighet

9 arbetspass kvar…. sällan har jag varit så längtande efter semestern som jag är nu! När jag hade Mexico-semestern i januari, trodde jag det skulle vara en klackspark att orka jobba till semestern. Men ack, vad jag bedrog mig. Men så är det att vara mer eller mindre en tvångsoptimist. Jag glömde ta vissa viktiga saker i beredskapens tankegång; att jag var med och startade upp en ny verksamhet tillsammans med nya kollegor.

Med facit i hand och en tillbakablick på det halvår som gått, kan jag summera att det tagit lika hårt på kropp och psyke att jobba upp en ny verksamhet med nya kollegor på ett halvår som det tar att arbete ett år på hemavdelningen. Vi borde få dubbla semesterperioder om minst 4 veckor/period detta året.

En annan viktig detalj att det varit tuffare, är att på min hemavdelning har jag lagt eget schema – på gott och ont – där jag lagt in 5 sammanhängande lediga dagar var femte vecka, vilket har inneburit en minisemester för återhämtning. Nu har jag rullande schema, ett schema som är rätt tufft upplagt.

För att orka ett så tungt och ansvarsfullt arbete vi har, så krävs det tid för återhämtning. Då helst mer än ett dygn eller två sammanhängande.

Men nu är det som det är för närvarande och om 9 arbetspass är det utsläpp på grönbete för min del.

Jag måste passa på att ge några av mina kollegor stor kredit för ert enormt stora arbete. Ni vet vilka ni är! Utan er vet jag inte om jag själv orkat! Bästa kollegan är på välbehövlig semester och hon är åter när jag går så det dröjer lite innan vi återförenas.

Men 9 arbetspass …. det skall jag fixa med de underbaraste kollegor jag har på min nuvarande avdelning!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php