Jun 26 tor 2014

Dagens tanke

”Den ena syrsan sa till den andra: Låt oss vara sentimentala och tala om kärlek!” Conrad Aiken

Låt oss sätta oss i en ring och turas om att vara sentimentala. Låt oss göra som när man leker ”Ett skepp kommer lastat” och i tur och ordning tala om vad vi tycker att kärlek är. Låt oss säga att kärlek är som diamanter i skyn en stjärnklar natt utan måne, och sedan låta frågan gå vidare. Låt oss säga att kärleken är len och mjuk som ett rosenblad, och sedan låta frågan gå vidare. Låt oss säga att den är som en regnbåge som uppfyller himlen över staden, och sedan låta frågan gå vidare. Låt oss säga att kärleken är något litet och hårt, som en agat eller en snäcka, och sedan låta frågan gå vidare.

Vi kan hitta bilder för kärleken överallt omkring oss, och när vi beskriver den för andra, växer den inom oss.

Hur ser min kärlek ut idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php