Jun 25 ons 2014

En tidig kväll med kuddkrig slutade med Amaranthe, Dead by April och  Sevenfold

23:47 i kategorin Allmänt

Trött som en urlakad disktrasa, såg jag fram emot en stillsam tisdag som ledig. Att jag skulle möta väninnan från Landsbro runt 11-snåret var ju helt klart. Hon och min ene son skulle på konsert under kvällen och väninnan skulle kvista i soffhörnet under natten.

Men så ringde sonen och frågade vad jag skulle göra under kvällen… han var på väg hem från jobbet, sjuk :sick_ee: Kunde jag gå i stället? Jag var inte sugen, för jag var galet trött men vad gör jag inte för mina barn och vänner? 8)

Klicka upp bilderna för större format och text

Amaranthe öppnar… (Amaranthe är ett svensk-danskt metal-band med inslag av electronica)

Lite mer av dem

Så öppnar Dead by April sin spelning och de är ett svenskt metalcore/synthrock band från Göteborg som bildades i februari 2007.

Klicka upp bilderna för större format och text

Så kom de äntligen! Avenged Sevenfold, som är ett amerikanskt heavy metal-band från Huntington Beach i Kalifornien, bildat 1999. De öppnar med dunder och brak! Med eld och hetta! Med ENERGI!

En sak är säker; jag skall se och höra Avenged Sevenfold igen när de har spelning. Vad de anser om sina fans i Göteborg… ja, det kan Du läsa om här.

Får Du någonsin frågan om Du skall hoppa in som ställföreträdande i något Du inte har lust med; hoppa på! Du kanske får Ditt livs resa och upptäcker nya världar! Trots att jag var både trött och oäven, så fick jag mitt livs uppvaknande när jag hamnade hos Amaranthe, Dead by April och Avenged Sevenfold i stället för att ha kuddkrig och sova.

 

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php