Jun 20 fre 2014

Kattis

08:42 i kategorin Husdjuren

Kattis fyller snart 13 år – den 29/6. En gammal dam som alltid gått sin egen väg och som fullständigt vägrar låta någon bestämma över henne (sådan matte sådan katt? :innocent1_tb: )

Idag bestämde hon sig för att det är slut med att dricka från vattenskålen hon har. I alla fall om det serveras mer färskt vatten än så: nämligen direkt ur kranen

Hennes bror Gustav, honom minns väl alla som följt mig genom åren? Honom fick jag ta bort dagen innan han fyllde 10 och det är stundom oerhört tomt här utan den gode katten som mer eller mindre ägde Sverige – eller i alla fall stora delar av det område vi bodde i, i Kalmar. (sök på Gustav i sökmotorn till höger så får Du säkert ett och annan skratt eller klicka in på länken i hans namn här ovan) Men det är ju så att vi måste fatta de där hemska besluten när våra djur blir sjuka och/eller gamla och inte orkar mer. Det var samma svåra beslut för sonen när han var tvungen att fatta det beslutet för sin katt Zimba, som bodde tillfälligt hos mig. Det var i september förra året.

Men det är roligt så länge det varar med våra djur. De bereder oss så mycket glädje och skratt och underbara minnen att titta tillbaka på.

Nu är det bara Kattis kvar av de pälsbeklädda raringarna. Glenn har vi ju kvar förstås men det är en annan historia.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php