Jun 16 mån 2014

Winnerbäck, Åberg och jag

21:45 i kategorin Allmänt

Att ta ner sommar- och vinterpratare till mobilen kan ge en hel de spännande ”samtal” att lyssna till. Ofta tar jag ner namn som för mig är okända eller helt otippade att jag ens skulle vilja ta ner (förutfattade meningar, så klart)

Winnerbäck är en sådan jag inte trodde skulle vara rolig att lyssna på. En man som söker sig lite för mycket till livets vemod, för min smak. Jag gillar hans musik, hans texter överlag. Men som med allt annat så kan Winnerbäck bli lite för mycket ibland.

Men hur det än var, så laddade jag ner Winnerbäck och började lyssna på honom efter jobbet idag. Han var mitt sällskap utanför Älvrummet där jag åt en sub från Subway i godan ro, njutandes av solskenet, hamnen och folkets glädje över sommarens närvaro.

Det var ett intressant samtal från Winnerbäck. En lite melankolisk nyans men ändå så öppen i sin slutenhet. Jag insåg att jag uppskattade och tyckte om Winnerbäcks berättelse och ånger över att jag laddade ner hans prat, finns inte.

När Winnerbäck och jag var klara med varandra, började jag lyssna till programmet jag tagit ner där Lasse Åberg är värd för programmet. En mycket intressant berättelse som gör klart att Lasse Åberg är en man som går sin egen väg – om någon nu hade missat det.

Utan att för den skull ha träffat varken Winnerbäck eller Åberg, så hade vi en fantastisk eftermiddag tillsammans utanför Älvrummet i solen där jag fick ta del av deras berättelser på ett behagligt sätt.

Så jag kan gott rekommendera att Du tar Dig en eftermiddag med de båda Lassarna i solen med en sub från Subway, att avnjutas vid havet och har Du inte havet i närheten… sätt Dig tillrätta och luta Dig tillbaka i favoritfåtöljen och låt de berätta för Dig om sina liv.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php