Jun 16 mån 2014

Dagens tanke

”Att leva är att vara kreativ. Man behöver inte göra något annat än bekräfta att man lever.” Gay Bonner

Att leva – vad är det? Är det bara att andas, äta, röra sig eller är det något mer? Att leva kan betyda olika saker för olika människor. För somliga är det att sy en babyfilt åt ett nytt litet liv som snart skall bli till. För andra är det att sjunga, promenera eller springa. Andra åter tycker att de lever när de får åka skidor, eller när ed får njuta av den tropiska färgringen när de dyker bland korallrev.

Alla har vi någon favoritsysselsättning som gör att vi känner oss kreativa och vitala, och delaktiga i ett större sammanhang. Två ting skänker dessa sysselsättningar oss – glädje och energi. Glädje är en av de mest kreativa krafter som finns, och energin gör det möjligt för att åstadkomma något bra.

Vad skall jag inrikta min kreativitet på idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php