Jun 15 sön 2014

En härlig lördag

00:14 i kategorin Allmänt

Dagarna rusar iväg och snart är det en efterlängtad och behövlig semester som står för dörren. Idag (nu ser jag att klockan passerat midnatt så jag säger; Igår) har det varit en härlig dag.

Den började med några timmar vid havet där solen strålade. Visserligen blåste det en del men att hitta ett litet lä bland klipporna, gick det också.

Havet

Efter att ha varit hemma och duschat samt fräschat upp mig gick jag en sväng till syrran och satt där en stund för att sedan gå mot bussen för att åka till stan. Då fick jag för mig att skicka ett sms till en familjemedlem för att höra om han ville göra mig sällskap på stan och vips var vi på väg mot nya äventyr. Vi promenerade i stan, vek av på gator vi inte gått förr eller inte på många år. Samtalsämnen finns alltid och plötsligt var vi på Linnégatan och valde att vika av mot Slottskogen och Naturhistoriska museet. Där stod två vackra rådjur och åt;

Vi stod där en stund innan vi gick vidare, Slottskogen runt och hamnade så småningom i Majorna… och vi gick och gick och gick vidare. Vi drack vatten vid Domkyrkan och satte oss på Gustav Adolfs torg och pratade en stund. Vips var klockan över 23.

Det är synd att klaga på en lördag som denna. Härliga lördagar skall man ta vara på.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php