Jun 10 tis 2014

Snabb service

Min hyresvärd är inte så snabb av sig – inte när det gäller att ta itu med klagomål och störande grannar. Det vet jag efter 2 år som hyresgäst.

Men idag måste jag ge en eloge till min bovärd. Händig som jag är, så fixar jag det mesta själv; allt från att måla och tapetsera till att rensa avlopp. Med en god förebild och lärare i min far, så är det liksom lätt att bli självständig.

Men så har det varit det där med golvbrunnen som är inbakad i väggen av någon anledning. Jag har rensat och rensat som sig bör men när det varit lite högre tryck på duschslangen, så har det svämmat över. Alltså sitter skiten under vattenlåset och där har jag inte kommit åt, så klart. Det blev allt mer klart och tydligt att det var stopp där, efter att jag kört tvättmaskinen en gång.

Så idag ringde jag till bovärden och felanmälde detta. Först när han hörde att det var jag (jag har alltid varit trevlig och vänlig mot honom. Det är inte hans fel att förvaltare och annat kontorsfolk inte tar itu med störiga grannar!) hörde jag en tyst suck Det brukar ju handla om klagomål gällande grannarna när jag hör av mig – främst via mail eftersom bovärden inte alltid är lätt att nå, samt att jag samtidigt skickar till kontorsnissarna med ansvar. Men så snart jag avlagt mitt ärende till bovärden, tappade han nästan tråden, så inställd var han nog på klagomål. Jag tror jag under dessa drygt 2 år har bett om hjälp 1 eller 2 gånger.

Han undrade hur det såg ut med mina arbetstider och jag gav honom 2 timmar idag och att jag är ledig i morgon. Inom loppet av 30 minuter, kom rörkrökar’n! Han var här i kanske 7-10 minuter och så var det klart. Självklart testtryckte jag brunnen så det verkligen höll – jag har ju träffat på fuskjobbare på annat håll – och all eloge till både rörkrökare och bovärd! I rättvisans namn mailade jag bovärden och tackade för snabb service! Det är han värd!!

Så nu skall det gå att duscha för högtryck samt tvätta utan att det svämmar över.

Tack för snabb service, Poseidon!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php