Jun 10 tis 2014

Dagens tanke

06:00 i kategorin Dagens tanke

”Vem jag än är och vad jag än gör, kan jag utmärka mig i något avseende.” John W Gardner

Det är lätt att glömma hur mycket vi betyder för våra föräldrar, för andra familjemedlemmar, för våra vänner. Vi lever här på jorden, och är medlemmar i vår familj, därför att våra medmänniskor behöver oss. Men det är lätt att känna sig ganska betydelselös,framför allt när man inte tycker att man duger till det som man vill pröva på. Somliga har lätt för sig i skolan eller på arbetet. Vi kanske inte har det. En del har lätt för gymnastik och idrott. Vi kanske är bra på att hjälpa till hemma. Alla har någonting de är bra på. Och man behöver inte vara bra på allt.

Hur kan jag visa vad jag duger till idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php