Jun 06 fre 2014

På plats!

Då är den på plats, min nya, fina tvättmaskin. Efter jobbet igår for jag till Bäckebol och Elgiganten där och mötte upp chaufför och installatör. Gissa om snopenheten blev stor när vi fick besked att den var slut, sista hade bokats på nätet. Men en vänlig säljerska ringde till Backaplans butik och frågade om den fanns där – och det gjorde den. Vi for dit och möttes av en trevlig, dock ej påflugen, säljare som hälsade ”herrskapet” välkommet (en intressant betraktelse; kommer en man och kvinna i sällskap tas man för givna att vara herrskap/par :happy_tb: ) och undrade vad han kunde stå till tjänst med.

När maskinen var lastad i bilen – gissa vem som fick tillbaka kvittot på min maskin? Herren i ”herrskapet” :laugh_tb: Jaja… en gång trodde nog en försäljare att min väninna och jag var ett par :lol_tb: men det bjöd vi på med ett gott skratt.

Nu går maskinen sitt första pass, mest för att få den testad. Innan den köptes, hade mitt följe talat med Samsung support (nå, det var en familjemedlem som arbetar där och fick svara på huruvida maskinen är bra eller inte) Det kallar jag service!

Jag är så glad för min maskin, all hjälp med den och att den är på plats! Tack igen! Så lite kan göra så mycket för ett välmående!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php