Maj 31 lör 2014

”Det luktar jul”

Det luktar jul” sa en kollega
Ja… men det luktar gulasch också” sa en annan…

…. och alla vände sig emot mig och någon kommenterade, med ett leende:

Det är Majsan och hennes dricka” när jag hällde upp en kopp te.

”Majsan och hennes drickor” är ett litet glatt begrepp på jobbet Kommer jag inte med en flaska illgrön hälsodricka som jag pressat på spenat, lime, selleri, ingefära, gurka och äpple så är det en termos med te på lagerblad och kryddnejlika som dricks under dagen.. en liter varje dag under 21 dagar. Fast den sistnämnda har jag fått tips om av en kollega som också dricker den. 1 liter vatten som kokas upp med 3 lagerblad och 5 kryddnejlikor. Det sägs rensa ur lymfsystemet. Sant eller inte, så smakar det gott… luktar jul och gulasch!

Mmmmm….

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php