Maj 29 tor 2014

Dagens tanke

”De enda som aldrig misslyckas är de som aldrig försöker.” Ilka Chase

En ung pojke frågade en gång sin farfar hur han hade blivit så framgångsrik och lycklig. ”Därför att jag har gjort rätt”, svarade hans farfar. Pojken funderade ett ögonblick och sedan ställde han en fråga till: ”Men hur har Du lärt Dig att göra rätt?”. Med glimten i ögat svarade farfadern: ”Genom att göra fel.”

Vi kommer också att lära oss av de fel vi gör, av våra misstag. Varje gång vi försöker oss på någonting, finns det en risk att vi skall misslyckas. Vi måste lära oss att inte låta det hindra oss från att försöka. Genom att vara villiga att försöka, övervinner vi vår rädsla. och därigenom kan vi utvecklas, hur det än går.

Vilka av mina misslyckanden har blivit framgångar?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php