Maj 27 tis 2014

En skön kvällsrunda

20:17 i kategorin Hälsa

En ledig dag och inte särskilt varma vindar i solen innebar en dag som jag inte gjort så mycket. Visserligen blev det en tur till MAXI Mölndalsvägen och hem igen… en kort promenad från MAXI till Korsvägen… men annars, så har kroppen och jag befunnit oss i soffan. Vissa dagar måste man göra just ingenting också.

Men under sen eftermiddag fick jag för mig att testa en runda jag gått ibland. Det var sträckan jag var ute efter så jag kopplade upp RunKeeper och pluggade in bästa Judas Priest-plattan enligt mig; Electric Eye-turnéns livekonsert från Texas 1986… och så gick jag allt jag orkade. Det blev en skön runda på 8.77 km

27 maj

Antal steg än så länge idag (fler blir det men inte så många hundra till):

Hoppas Du haft en bra dag. Har Du tagit Dig tid att ta en skön kvällsrunda? Joggade Du? Power-walkade? Cyklade? Eller bara en stillsam promenad?

En kommentar till “En skön kvällsrunda”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 29.0 skrev den 27 Maj 2014 @ 20:21

    Slöat i soffan :)

    Nåja.. det kan ju vara skönt det också :D
    Men slöa inte till för mycket bara.. Du har ju snar
    semester! Eller det kanske är inför den Du slöar? 8)

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php