Maj 25 sön 2014

Syrrans 40-årsdag

Syrran fyllde ju 40 i torsdags och det var vi några som träffades och firade. Det är skönt att omge sig av människor som inte ställer så stora krav på hur man önskar bli firad. Precis som jag, är syrran nöjd med det lilla. Hon var bjuden på middag av äldsta syrran och det var allt hon visste om.

Så kom ene sonen och jag ner till äldsta syrran och där satt de på uteplatsen och fikade. Då hade 40-åringens grannar kommit för att fira och med sig hade de en tårta, bakad av grannfrun, med formen av en groda. Syrran älskar grodor och har haft en samling av diverse olika storlekar av de söta djuren i en hylla. Vid tillfälle stod de nedpackade i källaren efter en flytt, och vips var det inbrott och alla grodor borta.

Förutom grodtårtan hade grannarna också köpt grodor att ha som prydnad.

Där satt också en f.d svåger jag inte träffat på många, många år och det var ett mycket trevligt återseende. Själv hade jag spenderat morgonen med att grädda pannkakor i massor. 40-åringen älskar just pannkakor med äppelmos så det hade jag köpt till en burk. Inte nog med att jag gräddade pannkakor att frysa in, jag gjorde också en pannkakstårta! Nu ”gnäller” nog inte syrran över att hon inte har pannkakor hemma Allt behöver inte vara traditionsenligt.. om något alls måste det. Jag är ju lite vän av att allt inte behöver vara som det förväntas 8)

tårtor

40-åringen fick omtapetserat och målat i hall och kök i vintras och har sedan dess önskat sig en hallmatta samt hallampa för tak. Det fick hon från 4 av oss syrror (endast två kunde närvara i torsdags) och en flaska turkisk peppar av vår f.d svåger fick hon också.

Syrran var mer än lycklig och nöjd och lyckotårar och tårar över att vara så älskad rann lite nu och då. Hon om någon, är värt allt gott och vackert i livet!

Många vackra lyckliga år önskar jag Dig, min älskade syster!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php