Maj 21 ons 2014

”Du är inte klok, morsan”

21:59 i kategorin Allmänt

Nej, vilken morsa är riktigt klok i sina barns ögon? SHY_NE~253 Nu är det inte så farligt som det låter och jag är tryggt förvissad att barnen inte vill ha sin morsa annorlunda än hon är.

Väl hemma idag efter jobbet, kom jag på att jag skulle ner till närmaste centrum och handla. Jag valde att ta promenadvägen och på ryggen hängde jag ryggsäcken. Det blev en rask promenad de dryga 3 km. Det var skönt att gå av mig efter arbetsdagen, som har varit bra. Hem igen blev det med 5.9 kg tyngre ryggsäck och när jag väl kom hem – då gick jag den längre sträckan som mäter närmare 4 km – satt sonen i soffan. Han frågade om jag sprungit hem! Nej, jag gick raskt så det blev i det närmaste ”power-walk” jag kunde komma och det går uppför i stort sett hela vägen.

”Du är inte klok, morsan” sa han med sitt finurliga leende. Nej, morsan är nog inte klok men ack, så skönt det var. Det gjorde inte fel på stegräknaren heller. Trots att jag redan gått i mål i ”Mallorca runt” så fortsätter jag registrera mina steg.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php