Maj 20 tis 2014

… och plötsligt var det väck

21:45 i kategorin Allmänt

Efter arbete och en runda med syrran och hennes schäfer, hamnade jag i duschen. Väl klar där med handduken frotterande kring kroppen, hörde jag ett litet ”plong”, men ganska stumt plong. En harang av icke nämnbara ord for genom huvudet för jag visste precis vad det handlade om; handduken fick fatt i höger örhänge igen! Jag förstår inte vad det är med handduken och mitt högra örhänge – vad de har kokat ihop. Det händer lite väl ofta som handduken rycker loss örhänget.

Men skillnaden idag var att örhänget inte hamnade på golvet. Det ploppade rakt ner i röret som skall kopplas till en tvättmaskin och ner i det röret for det lilla blå raka vägen ner i golvbrunnen! Det är ju inte så att golvbrunnen går rakt ner i golvet som när det gäller en vanlig golvbrunn. Nej, denna golvbrunn ligger innanför badrumsväggen! Okej, jag erkänner! Jag var där och rotade… men inget örhänge fanns att plocka upp.

Alltså… hur stor otur kan jag ha med ett helt badrum hänget kan hamna på och endast denna lilla stump till rör och just där bara måste mitt örhänge hamna!

rör

Jaja, det är världsliga problem men det var mina favorithängen köpta för ett mycket särskilt tillfälle men nu är det puts väck. Jag har i alla fall ett kvar. Skall jag pierca naveln och ha den där då, kanske?

En kommentar till “… och plötsligt var det väck”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 29.0 skrev den 20 Maj 2014 @ 22:04

    Ajaj, tokigt!

    Men det borde ju inte åka ner i avloppet direkt tycker jag men jag minns du hade en skum golvbrunn minst sagt. Borde ju inte passerat vattenlåset i golvbrunnen.

    Mmm… men som Du vet, så är det inte helt lätt att krypa in i väggen för att komma åt där… En liten söt Tingeling kanske kan flyga in där och leta för mig ;)

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php