Maj 20 tis 2014

Dagens tanke

”Ingenting kan bli helt som inte varit trasigt.” W.B Yates

Lönnen i trädgården är ung och frisk, men den växer som ett Y. Trädgårdskännaren i grannskapet har varnat oss och sagt att den kommer att gå itu, eftersom de båda största grenarna strävar åt var sitt håll. En av de båda vackra grenarna, som redan är höljda i frodig grönska, måste skäras bort. men när den är borttagen, kommer den återstående grenen att räta upp sig och sträcka sig mot solen. Den kommer att växa fortare och hela trädet kommer att leva många fler, år, tack vare att det blir beskuret.

Ibland är vi som trädet. Vi stretar åt för många håll, och vi tycks inte kunna göra någonting riktigt väl. När det är på det viset, måste vi avstå från någonting och bestämma oss för åt vilket håll vi skall bege oss. Det kommer att löna sig.

Vad är det som hindrar mig i min utveckling?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php