Maj 19 mån 2014

Jobb, stretching och störtregn!

19:15 i kategorin Allmänt

Idag fick jag låna sjukgymnasternas arbetsrum när jag hade lunchrast. De är så go’a, våra sjukgymnaster. När jag frågade om det var okej att låna rummet var det inga problem. I lugn och ro kunde jag stretcha och försöka få lite ordning på trochanteriterna. De är inga go’a vänner, precis, de där smärtsamma rackarna. Men det kändes skönt efteråt.

sgrum

På väg hem träffade jag på ena syrran och vi gick in på MAXI tillsammans. Det började dra ihop sig på himlen med mörka moln och jag hann inte mer än innanför dörren hemma, så brakade det loss. Störtregn (skyfall för att vara mer sanningsenlig) och snart kom första mullret… och under en ganska lång tid nu har det regnat, det blixtrar och åskar oupphörligt! Jag älskar sol och värme men dessa enorma skyfall med tillhörande blixtrar och dunder, det bara älskar jag!! SHY_NE~253

Ta på hörlurarna… lyssna på detta fantastiska.. och då är det inte som värst… regnet.. blixtrarna.. dundret…

Detta är ett så underbart väder! Ännu bättre är det när det är en het sommar och det spricker loss i ett fantastiskt hårt sommarregn med åska och blixt… det är då man skall ha ett knä att luta huvudet i och tillsammans titta upp på detta underbara!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php