Maj 18 sön 2014

En söndag i Göteborg

18:09 i kategorin Allmänt

Sonen och jag for iväg till stan och tog Älvsnabben över till Hisingen. Vi klev av på Eriksbergspiren och strosade runt lite. Vi tog sedan båten till Lindholmen där hans ena chef har båt. Vi hälsade på där och strosade sedan vidare. Det är en härlig hamnpromenad som vi valde att avsluta vid Slottsberget.

Ostidiefararen finns på den sidan älven och vi tittade in lite i shoppingen där samtidigt som vi tog en utvändig titt på Götheborg också. Henne såg jag när hon kom in i Kalmar 2008.

Vi tog båten tillbaka och klev av vid Lilla Bommen, köpte mjukglass och hade det gott.

Jag fortsatte en runda på stan efter att sonen valt att åka hem. Det var ett rent och fint Götaplatsen och ett betydligt lugnare Avenyn idag än igår, när vi hade Göteborgsvarvet Jag satte mig på trappan till Lorensbergsteatern och ringde en väninna och hade ett härligt samtal.

Vid centralen var det en fredlig demonstration/torgtal medan en annan grupp försökte störa. Polisen gjorde ett bra arbete för att hålla de som försökte störa, i schack.

Hur har Din dag varit?

En kommentar till “En söndag i Göteborg”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 29.0 skrev den 19 Maj 2014 @ 18:24

    Härlig dag såg det ut som.

    Det var en riktigt härlig dag! Skönt väder, även om det nu var soldis.. gott sällskap och en liten färja. Det kunde knappast bli så mycket bättre… bortsett från att de andra sönerna saknades..

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php