Maj 17 lör 2014

Inte helt lätt med övningar

09:28 i kategorin Hälsa

Jag har försökt komma igång lite med de övningar sjukgymnasten rekommenderade för dels ländryggen men främst för trochanteriten.

Det är inte helt lätt.

Lätt och lätt… jag menar, att få ett papper utan att egentligen gått igenom dem praktiskt, det är inte helt lätt. Övningarna i sig är nog lätta. Jag hoppas jag gör dem rätt. Jag får fråga vid nästa besök om det är rätt. Ena övningen ser märkligt bakvänd ut och när jag försöker som bilden visar, funkar det inte. Kan hända jag läser bilden fel. Vi har ju alla olika sätt att tolka. I stället gör jag den tvärtom vad bilden visar och får ungefär den effekt som texten säger.

Igår blev det inte så mycket övat av. På morgonen blev det ett halvhjärtat försök. Det berodde på att jag var inne på fjärde eller femte dygnet med dunkande huvudvärk. Idag är jag i stort sett återställd och det var mer helhjärtat jag utförde dessa övningar. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag tar mig i kragen och gör detta och att det blir resultat.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php