Maj 15 tor 2014

Dagens tanke

”Moraliskt är det som får Dig att känna Dig nöjd efteråt.” Ernest Hemmingway

Alla har vi en liten röst inom oss, som talar om vad som är ont och vad som är gott. Om våra vänner till exemplet för narr av någon som är annorlunda, hur känns det då om vi skrattar med? Känns det bättre om vi låter bli att skratta, eller om vi säger åt dem att deras skämt inte är roliga?

I och med att vi utvecklas och mognar, lär vi oss att lita på vår inre röst. Ibland, när vi är riktigt vilsna, kanske vi måste spetsa öronen mer än vanligt, men rösten finns alltid där för att vägleda oss. Den är som ett fyrbåk, som visar oss vägen ut ur osäkerhetens mörker.

Vågar jag lyssna på min inre röst idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php