Maj 13 tis 2014

Att slippa reklamen

På mina gamla datorer har jag haft ett program som heter AdBlock för att slippa allsköns störande reklam när jag läst t.ex GT och andra tidningar på nätet. Kruxet då var att jag var tvungen att markera den reklam jag ville ha bort och ibland blev det något fel så jag fick söka rätt på det och korrigera. Ett irritationsmoment för en kvinna som vill att saker skall funka som det är tänkt 8)

När jag köpte denna dator jag har idag, så kom jag mig aldrig för att skaffa programmet men idag fick jag nog. Hos min gode vän Micke finns det mesta i programväg att hitta som har med datorer att göra. Söker Du något program för Din dator, så gå in på Mickes sida så hittar Du nog det Du behöver. Trots att jag tidigare frågade honom om vad programmet heter, så glömdes det bort. Men nu smög jag in där och sökte på diverse sökord innan jag kom rätt.

Jag klickade mig in på AdBlock Plus, som är ett tilläggsprogram till Firefox och tog ner programmet. Sedan gick jag vidare till Element Hiding Helper och tog ner det programmet.

Vips låg det där det skulle och jag tänkte att det blir som förr; att sätta mig att markera reklamen som skall bort. Men döm om min förvåning när programmet själv döljer reklamen! Bättre än så kan det inte bli för en kvinna som inte har lust sitta och mecka med reklamen för att få bort den.

Så har Du Firefox och är trött på blinkande stinkande reklam Du inte vill ha, så gör som jag; ta hem ovanstående program och slipp bli irriterad!

En kommentar till “Att slippa reklamen”

  1. Micke Linux Google Chrome 28.0.1500.94 skrev den 14 Maj 2014 @ 06:27

    Åhå, så du smyger runt du..

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php