Maj 11 sön 2014

Dagens tanke

”Jag är så glad att framtiden är osäker. Det är så det skall vara.” William Sloane Coffin

De bästa stunderna i livet är ofta de mest oväntade: när man helt oförhappandes stöter ihop med en gammal god vän, eller när man av en slump får en ny vän; när man hittar en gammal leksak längst ner i leksakslådan,som man hade glömt bort och nu upptäcker på nytt; en bok, en blomma, en ljusstrimma som vi upptäckt av en slump därför att vi råkade befinna oss på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Det är viktigt att drömma och planera, att sätta upp mål för sig, att pricka av milstolparna på livets väg. Men det är inte mindre viktigt att vara öppen för de oväntade glädjeämnen som vi stöter på varje dag.

Är jag redo för det oväntade idag??

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php