Maj 08 tor 2014

Ett gott skratt

Det är sällan jag tycker TV har ett bra utbud som genererar ett gott skratt eller två. De flesta program har skickats så många gånger i repris så de tillhör de självklara inventarierna i TV-tablån. Det innebär att sällan tittar på TV aktivt. Dumburken står mest på som ett bakgrundssällskap på låg volym. Vilka program som går när har jag noll koll på utan det blir när jag orkar zappa mellan kanalerna som jag upptäcker om det finns något att se.

Främst är det BBC och deras fantastiska kostymprogram som är trevliga att se eller deras fantastiska naturprogram, då speciellt från havets djupa blå. Det är ytterst sällsynt jag tittar på någon film för alla har ju redan gått i repris så många gånger att om jag hade tittat på alla repriserna skulle jag kunna varje replik utantill.

Men så kom ett nytt program, en serie vars namn fick mig att inte titta och det var ”The Big Bang Theory”. Men så kom det sig att det fanns en och annan i min omgivning som började med att utropa ”Bazinga” lite nu och då (mest för att hennes make satte sig i soffan och tittade på TBBT, som den TBBT-nörd han ju är)… och jag hörde om den viss Sheldon i tid och otid. Jag var ju liksom bara tvungen att ta en titt på det där underverket till man… och jag var såld!

Jag har jobbat med en läkare som, när han upptäckte att ”Scrubs” fanns och gick på morgon-TV, då var han helt underbart lycklig och glad när han kom till jobbet och dagen var räddad. Så ja, varför inte ligga i soffan om kvällarna och skratta så tårarna rinner till gänget i ”The Big Bang Theory”. Alla karaktärerna har sina egna små charmiga sätt att vara, uttrycka sig och få till det där lilla extra. Gissa vem som skall investera i en ”TBBT”-dvd-box om/när de kommer ut? Jag såg ju inte de första programmen och jag har ingen möjlighet att följa serien i och med mina arbetstider. Men när jag kan se, då har jag hjärtligt roligt.

Finns det något program eller serie som får Dig att skratta?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php