Maj 08 tor 2014

Dagens lilla runda

15:31 i kategorin Hälsa

En dag av ledighet bör ju tas omhand om på bästa sätt. Mitt sätt blev att jag började med en promenad om drygt 3 km ner till närmaste centrum för att ta spårvagnen till stan. Väl på centralen kopplade jag upp mobilen mot nät, gps och runkeeper. Jag var lite nyfiken på hur långt jag skulle gå.

Det blev en halvrask runda som slutade på 1 mil och jag börjar allt mer känna igen mig själv i detta. Innan Göteborg och jag blev lite sambos så var ju en mil om dagen nästan mer regel än undantag.

Med tanke på att jag är en del av tappa.se och stegräknartävlingen, så har jag mina egna mål; 20 000 steg ledig dag och minst 10 000 steg under en arbetsdag. Snittet för att hinna i mål i tid är just 10 000 steg/dag. Hittills idag har jag då fått ihop lite drygt 18 600 sköna steg och dagen är långt ifrån slut ännu.

En nöjd undertecknad med fötter i behov av en rejäl massage med en olja som lugnar, kommer att ta sig fram ytterligare 2000 steg, minst innan dagen är över.

Men detta är i alla fall dagens lilla större runda.

En kommentar till “Dagens lilla runda”

  1. Mia Windows 7 Mozilla Firefox 28.0 skrev den 08 Maj 2014 @ 15:45

    Underbart! <3

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php