Apr 29 tis 2014

Vilket underbart arbete jag har

”Välkommen till jobbet, min Äppelblomma”.

Vilket välkomnande en tidig morgon :blush_tb: Det fick jag för lite sedan. Jag har verkligen ett underbart arbete med förmånen att få träffa så många vackra, härliga människor som behöver allas vår omsorg och omvårdnad. Detta fantastiska kvitto på att patienten var nöjd med mina insatser, räcker länge, länge för mig. Då vet jag att mitt arbete är väl utfört.

Jag har verkligen ett underbart arbete med många fina förmåner.

Igår innan jag for till jobbet, passade jag på att gå en runda i solskenet på stan. Det blev också en mjukglass :happy_tb: som jag åt på Gustav Adolfs torg, fast från en annan plats än den jag brukar.

En securitasvakt kom åkande på en segway och gick in i Rådhuset. Det var på rådhustrappan jag satt igår

En vy från min plats i solen var då Börsen, på vars trappa jag brukar sitta, samt stadshuset. Gustav den andre Adolf är under restaurering och vad han har för sig under skynket, det kan man ju bara ana.. Han kan ju smita iväg till Götaplatsen och hälsa på Seidon 8) eller går till doktorn och får veta att han har brons i urinen… eller går ut med hunden… Ja, vem vet?

Innan spårvagnen till jobbet kom, passade jag på att ta en bild av vårt livselexir, solen

På middagsrasten gick jag ut och åt min mat, njöt till fullo, som den soldyrkare jag är 8)

Min arbetsplats är inbäddad i skogens ljuvliga grönska, fylld av fågelkvitter och stillhet. Ibland störs lugnet av sirener eller en helikopter. Här vid helikopterplattan är fint att sitta en stund i lugn och ro

Det är inte bara en vacker plats min arbetsplats befinner sig på… jag har ett underbart arbete också.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php