Apr 26 lör 2014

Dagens tanke

”Jag kommer aldrig att glömma hur fasansfullt det var”, sa kungen.
”Jo då, det gör Du visst”, sa drottningen, ”om Du inte skriver upp det.”
Lewis Carroll

Kriser dyker upp i många olika skepnader. När man är mitt i en kris, känns det kanske som om man hade trillat ner i en djup grop. Man ser ingen utväg, man förlorar hoppet, och man blir överväldigad över hur djup och mörk gropen är.

Men vi är inte ensamma. Ett djur som har ramlat ner i en grop skriar tills det kommer någon och hjälper det upp. Vi kan också ropa på hjälp. Vi kan vända oss till vår högre kraft och till de människor som betyder mest för oss. Vi kan lära oss att lita på att vi med hjälp av våra vänner och vår högre kraft skall lyckas kravla oss upp ur gropen.

Om vi är tillitsfulla, kommer vi att ta oss ur våra kriser, och med tiden läker alla sår. I vårt livs landskap finns det alltid gropar, men varje gång kommer vi att kunna ta oss upp, så att vi kan vandra vidare och lämna mörkret bakom oss.

Vem kan jag be om hjälp idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php