Apr 24 tor 2014

Lite lätt stolt är jag ju

Nu är jag peppad till max när det gäller att komma igång att gå. Dels är det stegräknartävlingen och dels är det blodomloppet men framförallt är det mig själv och min hälsa och välmående det handlar om.

Jag gick ju från jobbet till centralen igår och det hände sig även idag. På centralen väntade jag in rätt spårvagn och klev på den och när jag kom till slutstationen, valde jag att gå från det centrum och hem också vilket är enbart en tung uppförssträcka. Dock tog jag inte i vad gäller takten utan det var mer avståndet jag var ute efter.

Stegräknaren har fullt upp och jag ligger på plus mer än väl. Mitt mål är 10 000 steg en arbetsdag och 20 000 en ledig dag. Än så länge är jag uppe i drygt 18 000 idag.

20140424

Med all rätt är jag lätt stolt.. för att inte ärligt medge att jag är stolt som f*n 8) En annan sak som gjort mig stolt idag, är att jag blev kallad för ”Äppelblomma” på jobbet ”och det är något bra och vackert” sa personen. ”Du har sådant tålamod med de gamla här… hela tiden och Du är alltid så glad” fortsatte personen. Det rörde mig innerligt att få denna vackra benämning men framför allt att mitt arbete uppskattas av de som får min omvårdnad.

Vad har gjort Dig stolt idag?

En kommentar till “Lite lätt stolt är jag ju”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 28.0 skrev den 24 Apr 2014 @ 19:31

    Stolt vet jag inte men, jag är snart klar med lagret jag hållit på minska till ytan och vad det suttit i är att det ska byggas (av nån annan) en vägg innan jag kunnat göra klart. Men nu snart så!

    Härligt du fått igång stegen!

    Klart Du skall vara stolt över ett bra dagsverke! Det anser jag är en plikt att vara 8) Alla gör ett dagsverke men långt ifrån alla gör det bra.

    Ja, det är skönt vara igång igen, verkligen!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php