Aug 17 fre 2007

Idag…

.. är sista arbetsdagen på mitt sommarvik. Det skall bli mer än skönt, måste jag säga. Nu har min kropp arbetat hårt hela sommaren på två ställen och det känns. Huvudet är trött. Kroppen håller än så för den delen skulle jag kunna köra på ett tag till med dessa parallella arbeten.

Det var en morgon som jag tog en titt i almanackan och insåg att jag arbetade 22 dagar i rad, inklusive nätterna. Det var dubbla arbetspass som att gå en A-tur (7.00-15.30) för att gå på igen kl 21 (alt. 21.30) och jobba 10 timmar.. och sedan på igen kl 10 (men då ute på Öland på mitt säsongsarbete där) och dagen därpå igen börja en A-tur.

Nu kommer jag att ha en vecka ledigt och den börjar med att på måndag resa medförsta avgående tåget den morgonen till Sandviken. Där finns en underbar väninna som heter Nilla. Vi träffades via Lunarstorm i början av år 2002 och sedan dess har vi hängt i hop i vått och torrt. Hon tillhör en av de få, mycket få, som jag kallar nära vän. En av de som kommer mig in på livet. Tänk vad internet kan göra, va 😀

Tänk om tiden ändå vore 15.30 nu. Då skulle jag köra hem (lånar sonens bil idag då jag har bakat och verket ligger kvar i långpannan vilket blir tungt att ta på bussen), duscha och göra mig i ordning. Då skall Söstra mi och jag ut för en bit mat. Jag är liksom portad här i kväll 🙁 men ungdomarna behöver ju sin tid också. Men jag återvänder ju hem i natt (mycket sen kväll)

Söstra mi har fått nytt jobb och jag är så lycklig för hennes skull. Det är värt fira det ikväll efter allt som hon stått ut med. På söndag kommer hon och Brodern hit på middag så vi blir många runt bordet då 🙂

4 kommentarer till “Idag…”

 1. Anna Windows XP Internet Explorer 6.0 skrev den 17 Aug 2007 @ 09:15

  Hej Majsan!

  Åh vad fint det blev din nya! Skrattat så otroligt när jag läste om kissen!

  Hittade hit via kludd!

  Ha en fin helg!

  /Kram

  Visst är han rolig, vår Gustav. Han har en del hyss för sig. Tack och lov är hans syster mycket mer stillsam. :D
 2. Micke Windows XP Mozilla Firefox 2.0.0.6 skrev den 17 Aug 2007 @ 16:07

  Usch vad du har jobbat.. och sen måste stått ut med mig över MSN ;)
  Se till ha så trevligt i kväll då och inte minst hos Nilla till veckan!

 3. Anna Windows XP Internet Explorer 6.0 skrev den 17 Aug 2007 @ 18:47

  Hej igen!

  Det enda jag saknar här är en gästbok eller att man på någe vis kan få kontakt med dig.

  /Kram

  NU finns det gästis och möjlighet att maila mig om det behövs. :) Sidan är ju under uppbyggnad och det kommer att ske förändringar hela tiden..
 4. Jeanette Windows XP Internet Explorer 7.0 skrev den 17 Aug 2007 @ 19:30

  Tycker att du skall njuta hos Nilla, jag hade gärna velat vara med er (bara jag). Ha nu en trevlig helg, jag skall nu börja att jobba efter att varit ledig i 5 veckor. *puss & kram*

  Det hade varit underbart om Du kunde kommit med. Men det blir nog fler tillfällen och lättare blir det ju när jag flyttat från denna stad.. då kommer vi ju närmare varandra och Nilla kommer att ha ärenden dit också.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php