Aug 16 tor 2007

30 år och min sida

05:36 i kategorin Allmänt

Idag är det 30 år sedan min dåvarande kamrat fick en lillebror. Inte så att vi setts sedan dess egentliten, men jag minns det av den anledningen att Elvis Presly dog samma dag. Nåja, det var nog många med dessa två som både föddes och dog. Livet är ju så.

Det kommer självklart vara lite snurrigt här på min sida ett tag. Dels är den under uppbyggnad och dels så kommer jag nog ha svårt att välja tema. 😀 Alla nya teman skall ju bli svensktextade också och än så länge är det inget jag klarar av utan Micke. Men hav tålamod, gott folk. En vacker dag.. eller regnig kanske, så lär också jag mig. 😆

2 kommentarer till “30 år och min sida”

  1. Jeanette Windows XP Internet Explorer 7.0 skrev den 17 Aug 2007 @ 01:17

    Ändrat igen ser jag ;) Fint detta med, men jag gillade nog den förra mera.. Nu skall det nannas här.. *godnatkram*

  2. majsan Windows XP Mozilla Firefox 2.0.0.6 skrev den 17 Aug 2007 @ 05:38

    Ja, Du Nett.. det kommer nog bli många byten. :P

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php