Aug 15 ons 2007

vardagstankarna.se

10:33 i kategorin Allmänt

vardagst, ja.. det är jag det, sedan 2001. Det började med att jag läste om en massa ungdomar som var på en mycket populär site som heter www.lunarstorm.se. Mina egna kottar var då i en ålder då internet och världen där skulle bli mycket intressant. Någon egen dator hade vi inte.

Jag knallade in på ett internetkafé i stan och slog upp sidan Lunarstorm och registrerade mig där. Ibörjan förstod jag inget och sedan förstod jag inget och till sist vågade jag mig på att svara på det första inägget. Och vips hade jag massor av besökare. Flera av dem har genom åren blivit goda kamrater, vänner och mycket nära vänner. Jag är idag glad för mitt intäde i Internets värld.

vardagst ja.. jag hade grymt usel koll på vad det hela handlade om, att ”chatta” så jag tänkte att jag kunde ju heta något anonymt som relaterade till vad jag höll på med, skulle hålla på med; chatt. Så kom det sig att jag tog namnet vardagst. Då vet ni det.

För Dig som förut inte följt min väg som bloggare så finns det en del att läsa på www.vardagst.blogg.se 🙂

5 kommentarer till “vardagstankarna.se”

 1. Micke Windows XP Mozilla Firefox 2.0.0.6 skrev den 15 Aug 2007 @ 21:11

  Har du bättre koll på dem nu då? ;)

 2. majsan Windows XP Mozilla Firefox 2.0.0.6 skrev den 15 Aug 2007 @ 21:13

  jo.. lite ;)

 3. Jeanette Windows XP Internet Explorer 7.0 skrev den 16 Aug 2007 @ 12:35

  Hittade in och tycker att det ser jättefint ut här :) *kram*

 4. majsan Windows XP Mozilla Firefox 2.0.0.6 skrev den 16 Aug 2007 @ 20:58

  Tack, Jeanette.. :) Det skall väl bli en bra sida av denna också.. :P

 5. Nicke P. Windows Vista Internet Explorer 8.0 skrev den 18 Nov 2009 @ 15:39

  Kul att du fortfarande lyfter upp de arbetslösas situation. Jag var precis inne och skrev ett ”avslut” på min egen lilla triologi bland kommentarerna på din gama blogg.

  http://vardagst.blogg.se/2005/august/ams-och-arbetslosheten.html#comment

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php